Hi! Wij zijn UDEO

Hé online shopper, ga eens na. Hoeveel verplichtingen heb jij maandelijks, wekelijks of misschien wel dagelijks? Hoe veel dingen doe jij omdat ze er nu eenmaal bij horen en hoeveel omdat je er zélf zin in hebt? Met UDEO bieden we je alles wat je nodig hebt om te doen wat jij leuk vindt, alles om één en al sfeer in huis te creëren en alles wat je soms simpelweg gewoon nodig hebt. Oké, bijna alles. 

Een klein, ambitieus familiebedrijf

Met een jarenlange ondernemersdroom en het idee samen iets op te richten, maakten wij in 2021 kennis met UDEO, hét online warenhuis voor… Voor alles, eigenlijk. We kregen de kans om deze webshop over te nemen, brachten focus aan en staan sinds dat moment als een huis achter onze boodschap: waarom niet wat meer tijd maken voor dat wat jij écht leuk vindt? En alles vinden op 1 overzichtelijke plek!

Focus op sfeer in huis, leuke én handige dingen

Een iets te drukke baan? Om 3 uur weer op het schoolplein? Een eeuwigdurende studie? Of op zaterdag met de schoonfamilie naar De Biesbosch? Vanuit het idee dat onze weken steeds meer gevuld zijn met ‘moetjes’, vonden wij dat de focus wel eens mocht verschuiven. Focus op meer sfeer in huis, focus op hobby’s en focus op doen wat jij leuk vindt. 

En die andere broodnodige dingen? Die hebben we ook en ook daarbij zorgen we ervoor dat je ze supergemakkelijk online bestelt. Wel zo handig! 

Persoonlijk, servicegericht en gewoon lekker Nederlands

Met UDEO bieden we een wereld aan items om jouw leven net wat leuker, sfeervoller én makkelijker te maken. Een wereld aan de allerleukste, mooiste en fijnste producten, maar wel gewoon vanuit ons eigen kikkerlandje. Dat doen we in samenwerking met alleen maar Nederlandse topleveranciers. Van speelgoed voor de kids tot alles om op zaterdagmiddag ontspannen aan je auto te sleutelen en van huis, tuin & keuken musthaves tot de ultieme invulling van jouw volgende feestje. 

Persoonlijk, leuk en alles onder één dak. Hebben we iets niet? Trek dan eens aan onze mouw. We zijn ervan overtuigd dat dát ons onderscheid. Oké, en onze persoonlijke service en snelle levertijden, natuurlijk! 

Udeo is maatschappelijk betrokken

Wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. Zo doen we dat:

  • Woon je in de buurt van ons magazijn? Dan komen we je pakketje(s) zelf bij je bezorgen. Zo maken we niet alleen bewuste en duurzame keuzes, maar heb jij je pakket ook nog eens sneller in huis! 
  • Wij recyclen onze dozen. Het kan hierdoor voorkomen dat jij bijvoorbeeld een knuffel besteld die in een doos van Lego bij je aankomt. 
  • Wij steunen diverse stichtingen en goede doelen. Bij iedere bestelling zetten we een deel van het betaalde bedrag apart. Aan het eind van het jaar doneren we dit aan organisaties die het goed kunnen gebruiken.
     

tevreden klanten

VEILIGE BETALING

SNELLE BEZORGING

Winkelwagen
De waardering van www.udeo.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 52 reviews.
Scroll naar boven